• Nederlands
  • € EUR

Privacybeleid

Privacybeleid

Lees ons Privacybeleid, waarin wordt uitgelegd hoe wij alle persoonlijke informatie die u ons verstrekt via onze website gebruiken. We zijn toegewijd aan het beschermen en respecteren van uw privacy.

Informatie die we verzamelen
We verzamelen informatie over uw locatie om de dekking van uw draadloze netwerk en internet, uw apparaat, uw IP-adres en informatie over uw bezoek te controleren.

Informatie die u ons kunt geven
U kunt ons persoonlijke informatie verstrekken door een formulier in te vullen op onze website of per e-mail. De persoonlijke informatie die u verstrekt, kan uw naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer bevatten. Wanneer u ons deze informatie verstrekt, zullen wij uw toestemming vragen.

Informatie die we van andere bronnen hebben ontvangen
We adverteren met derden (bijv. Zakenpartners, advertentienetwerken) en ontvangen mogelijk anonieme informatie over u wanneer u op onze website klikt.

Gebruik uw informatie
We zullen uw informatie op de volgende manieren gebruiken:

Analyseer en verbeter onze services
We gebruiken informatie over uw bezoek aan onze site en hoe u onze services gebruikt, zodat we manieren kunnen ontwerpen om de sitelay-out te verbeteren en nieuwe services te maken om de ervaring aangenamer te maken en de site gebruiksvriendelijker te maken.

Stuur je je vergelijkingsresultaten of waarschuwingen
Als u ons vraagt ​​om u via e-mail op de hoogte te stellen van uw vergelijking of prijswijziging / beschikbaarheidherinnering, zullen wij deze naar u verzenden met uw e-mailadres en we zullen deze resultaten bijhouden.

Onderzoek
We zullen informatie over uw bezoek aan onze website en uw locatie (als u die verstrekt) gebruiken om onderzoek en analyse van trends uit te voeren.

Wissel beloningen of speciale aanbiedingen in
Als het door u bestelde product in aanmerking komt voor een beloning of speciale aanbieding, gebruiken we uw persoonlijke gegevens zodat u de beloning of speciale aanbieding kunt inwisselen.

Help je vragen
Als u contact opneemt met ons team via e-mail of chat of formulier, zullen wij uw persoonlijke gegevens gebruiken om met u te communiceren en uw probleem te verduidelijken.

Laat u kennismaken met onze producten en eventuele speciale aanbiedingen die van belang kunnen zijn
Wanneer u ons uw persoonlijke gegevens verstrekt, kunnen wij u om uw toestemming vragen (of u de gelegenheid geven om ons te vertellen dat u het niet eens bent) om hem te gebruiken om ons e-mails te sturen over andere producten en speciale aanbiedingen van ons bedrijf.

We kunnen uw persoonlijke gegevens ook bekendmaken waar dit wettelijk is toegestaan:
Gehoorzaam alle wettelijke verplichtingen, of voer onze rechten en andere overeenkomsten uit of pas deze toe
Om onze rechten, eigendommen of veiligheid te beschermen, ons team; onze klanten of anderen

Hoe wij uw informatiebeveiliging garanderen
We gebruiken een beveiligingsprotocol om informatie te coderen tussen de browser van uw computer en onze site. We gebruiken de nieuwste firewalltechnologie om ons netwerk te beschermen, we slaan persoonlijke gegevens veilig op en coderen deze indien nodig. En we hebben een beveiligd back-upsysteem om ervoor te zorgen dat geen persoonlijke gegevens verloren gaan of worden verwijderd. We beloven klantinformatie vertrouwelijk te houden.

Natuurlijk kan geen enkele informatie verzonden via internet volledige veiligheid garanderen. Hoewel we ons best zullen doen om uw persoonlijke gegevens te beschermen en we hopen dat u uw wachtwoord en andere informatie kunt beschermen, deel het dan niet met anderen.

Als u wilt dat wij stoppen met het gebruik van uw persoonlijke informatie, neem dan schriftelijk contact met ons op via e-mail met uitleg waarom u tegen het gebruik ervan bent en wat u graag zou willen dat wij doen. Dan zullen we op gepaste wijze op uw verzoek reageren.