• Nederlands
  • € EUR

Retour

Retour

Bedankt voor het kopen van de goederen van de KopenTrend website, wij zullen u voorzien van de beste service!

Voor alle bestellingen bieden wij een 30-daagse garantie op retourservice. Als u niet tevreden bent met uw bestelling, kunt u het artikel binnen 30 dagen aan ons retourneren.

Notitie:

De geretourneerde artikelen moeten niet-slijtend, intact en schoon zijn.
Bewaar het originele uiterlijk van het product terug.
Alle sieraden, ondergoed, ondergoed, badkleding en andere intieme kleding kunnen niet worden geretourneerd.
Houd er rekening mee dat de retourkosten voor rekening van de klant zijn.
Geef het adres zelf niet op het pakket op, want dat is verkeerd en de bestelling wordt niet verwerkt. Neem op het moment van terugkomst contact op met onze klantenservice.
Na de terugkeer is de klant verantwoordelijk voor het melden van het trackingnummer van het geretourneerde pakket.

Neem alsjeblieft contact op met onze klantenservice om ons de reden voor de teruggave te vertellen, we kunnen je het juiste retouradres vertellen.

Het retouradres voor elk artikel kan verschillen, afhankelijk van het oorspronkelijke magazijn.

Uitwisselingsbeleid

Voor alle bestellingen bieden wij een 30-daagse vervangingsservice-garantie. Als u niet tevreden bent met uw bestelling, kunt u binnen 30 dagen contact met ons opnemen om de goederen in te ruilen.

De geruilde goederen moeten niet-slijtend, intact en schoon zijn.
Bewaar het originele uiterlijk van het product terug.
Geef het adres zelf niet op het pakket op, want dat is verkeerd en de bestelling wordt niet verwerkt. Neem contact op met onze klantenservice als u wilt ruilen.
Neem alsjeblieft contact op met onze klantenservice om ons de reden voor de vervanging te vertellen, we kunnen je het juiste retouradres van de goederen vertellen.
Zodra we hebben geverifieerd dat u de goederen hebt geretourneerd, zullen we zo snel mogelijk een nieuwe handelswaar uitgeven.

Uitwisselingen worden afgehandeld alsof ze zijn geretourneerd. Als u tevreden bent met de producten die u ontvangt, maar verschillende maten of modellen nodig hebt, volg dan de bovenstaande instructies voor retourzendingen en bestel eenvoudig het juiste product op onze website. wij

Omgaan met rendement op basis van specifieke omstandigheden, het uiteindelijke doel is om klanten tevreden te stellen.

Als u het verkeerde product ontvangt

Als u het verkeerde product ontvangt, neem dan contact op met onze klantenservice en stuur het product onmiddellijk terug. We zullen het product onmiddellijk voor u vervangen.

Terugbetaling
Zodra we uw retour hebben ontvangen, verwerken we uw teruggave. De terugbetaling wordt binnen 2 dagen teruggestort op uw oorspronkelijke betaalrekening. Op dat moment ontvangt u een e-mailmelding om de terugbetaling te bekijken.

Als u meer vragen heeft, neem dan contact op met onze klantenservice, wij zullen u van ganser harte van dienst zijn.